Workshop 3

NB! Billet til workshop gælder ikke som indgangsbillet til Haslev Garnfestival.
Husk at købe separat indgangsbillet.

Den perfekte sok, første gang

Har du ikke strikket sokker før? Eller vil du bare gerne lære noget nyt om at strikke sokker og tilpasse dem til din fod? Så er denne workshop det perfekte sted for dig.

På workshoppen skal vi lære at udforme den perfekte sok til vores fod, og alle de fremtidige fødder du strikker til.

Vi vil tage udgangspunkt i min opskrift på Novembersokker, der er med skrå tå, timeglashæl og kile samt indtagninger langs akillessenen.

Vi begynder med at alle tegner deres ønskesok, og herefter laver vi sammen de justeringer der skal til for at sokken sidder som den skal til foden. Når dette er gjort, vil vi strikke os igennem hælen og tåen (ikke hele sokken) således at du mestrer teknikkerne når du skal strikke din sok derhjemme. Herudover vil du også lære om sokken og fodens anatomi, forskellige typer af tå, hæle, opslag og aflukninger samt garnvalg i forbindelse med sokken.

Når kurset er slut, vil du altså have en sokkeopskrift tilpasset dig og have lært de teknikker der skal til for at strikke den.

Lørdag d. 4. september
Kl. 10:30 – 13:30
v. Trine Påskesen
Lokale: 2
Pris: 300,00 kr.


Trine Påskesen

Trine Påskesen er designeren bag og indehaver af firmaet Knit By TrineP, som hun startede tilbage i 2016. Her designer og sælger hun strikkeopskrifter, og har webshop med garn og tilbehør.

I 2017 udgav hun bogen Nordic – Dansk Børnestrik, der nu findes på 4 forskellige sprog, og i 2019 udgav hun Lilledu – Ministrik der findes på 2 forskellige sprog.

Opskrifterne fra Knit By TrineP er lavet med en forkærlighed for nordisk design, hvor der er fokus på at det skal være enkelt, elegant og matche de krav der stilles til dagligt brug.