Åben workshop hos Kampp Design

NB! Billet til workshop gælder ikke som indgangsbillet til Haslev Garnfestival.
Husk at købe separat indgangsbillet.

Tunesisk hækling til alle årstider

Velkommen til en forunderlig verden med masser af nye muligheder!

Kom og oplev teknikken og se de flotte design i virkeligheden. Tunesisk hækling/hakning spænder vidt – lige fra det kompakte og stoflige til det lettere og mere luftige udtryk.
Bogen byder på en bred vifte af design, der indkredser årstiderne i en smuk harmoni af farver, former og mønstre. Mange af designene har fået et legende twist af strikkede og hæklede kanter.

Hos Kampp Design har du også mulighed for at købe Helles nye bog, af samme navn Tunesisk hækling til alle årstider, fra forlaget Turbine.

Lørdag d. 4. marts og søndag d. 5. marts
Fra kl. 10:00
v. Helle kampp Mathorne
Lokale: Kampp Design-standen i workshop-området
Pris: Gratis


Helle Kampp Mathorne

Mød Helle, som hele sit liv har jeg beskæftiget mig med håndarbejde:
– Uddannet mig til håndarbejdslærer, fra Hellerup Håndarbejdsseminarium.
– Undervist både inden for garn og syning.
– Afholdt workshops indenfor næsten alt med garn.
– Designet, gradueret og skrevet opskrifter i strik/hækling/hakning, siden 2015, for Burda International Nordic (Alt om Håndarbejde).

Findes der noget bedre end når det du beskæftiger dig med, både er dit arbejde og din hobby? For Helle er det at have garn imellem fingrene en livsstil, som hun ikke kan leve foruden.

Helle har altid gang i flere projekter på en gang. Snakketøjet fejler heller ikke noget, når hun er social eller har brug for at slappe af, med et mere teknisk projekt og nogle hvor hun udforsker nye teknikker og garner.