Praktisk information

Åbningstider:

Lørdag: kl. 10:00 – 17:00

Søndag: kl. 10:00 – 16:00

Køb af billet:

Billetter (indgang og workshop) købes online via billetsalg.dk. Det vil ikke være muligt at købe billet i døren på dagen, når der er udsolgt af billetter online.
– Lørdag: Udsolgt
– Søndag: Få billetter i salg
– Lør.+Søn.: Udsolgt

Indgang og udgang:

Indgang og udgang til Haslev Garnfestival er ved skolen, modsat indgangen til hallen, ved ankomst fra Bækvej. Ved indgangen skal billetten fremvisen og scannes, hvorefter der udleveret et armbånd sóm skal bæres på rundt om hånledet. Med armbåndet kan du frit bevæge dig ind og ud fra Haslev Garnfestival hele dagen.

Ledsagerordning:

Det er muligt at gøre brug af ledsagerordning til Haslev Garnfestival, ved fremvisning af ledsagerkort i indgangen.

Garderobe:

Der vil være garderobe til Haslev Garnfestival, som vil være i forlængelse af indgangspartiet, inde på skolen. Garderoben er gratis og kan benyttes hele dagen.

Information:

Der vil være en informationsskranke på skolen, hvor vores frivillige vil besvare spørgsmål og tage imod henvendelser. Ligeledes er det også i informationen, hvorfra der kan købes lodder i tombolaen.

Siddepladser:

Der vil være siddepladser ved borde i forskellige områder rundt omkring på skolen. Om du ønsker at side sammen med mange andre og være med hvor det sker eller ønsker at sidde i stille og mindre fællesarealer, så er masser af muligheder for at sidde ned i løbet af dit besøg. Foran scenen vil der være stolerækker (uden bord), som kan benyttes ved aktiviteter på scene.

Parkering:

Læs nærmere under feltet parkering i menuen.

Handicapparkering:

Der vil være udvidet handicapparkering tæt på indgangen. Disse vil være afmærket med skilte og kræver handicap P-skilt i forruden.