Praktisk information

Åbningstider:

Lørdag: kl. 10:00 – 17:00 (Køen åbner kl. 09:30).

Søndag: kl. 10:00 – 16:00 (Køen åbner kl. 09:30).

Indgang og udgang:

Indgang og udgang til Haslev Garnfestival er ved skolen, modsat indgangen til hallen, ved ankomst fra Bækvej. Ved indgangen skal billetten fremvisen og scannes, hvorefter der udleveret et armbånd sóm skal bæres på rundt om hånledet. Med armbåndet kan du frit bevæge dig ind og ud fra Haslev Garnfestival hele dagen.

Garderobe:

Der vil være bemandet garderobe til Haslev Garnfestival, som vil være i forlængelse af indgangspartiet, inde på skolen. Garderoben er gratis, ved fremvisning af armbånd fra indgangen, og kan benyttes hele dagen.

Information:

Der vil være en informationsskranke på skolen, hvor vores frivillige vil besvare spørgsmål og tage imod henvendelser. Ligeledes er det også i informationen, hvorfra der kan købes lodder i tombolaen.

Siddepladser:

Der vil være siddepladser ved borde i forskellige områder rundt omkring på skolen. Om du ønsker at side sammen med mange andre og være med hvor det sker eller ønsker at sidde i stille og mindre fællesarealer, så er masser af muligheder for at sidde ned i løbet af dit besøg. Foran scenen vil der være stolerækker (uden bord), som kan benyttes ved aktiviteter på scene.

Parkering:

Læs nærmere under feltet parkering i menuen.