Workshop 2

NB! Billet til workshop gælder ikke som indgangsbillet til Haslev Garnfestival.
Husk at købe separat indgangsbillet.

Brodér for fa’en

Denne workshop er for dig, der har lyst til at opleve en anderledes tilgang til korsstingsbroderi og samtidig få et smil på læben.

Alle kan være med uanset niveau! Det handler for mig om at inspirere til at mange flere får glæde af et gammelt håndarbejde, der længe har stået i skammekrogen. De fleste af os ved jo også godt, at det som regel er de sjoveste, der forvises til skammekrogen og her er korsstingene ingen undtagelse!

Denne workshop er blottet for teknik-tyranni og jeg garanterer for, at der ikke findes en skammekrog.

Måske har du aldrig prøvet at lave korssting eller også har du bare lyst til igen at få ild i nålen – uanset hvad er du velkommen i Broderistens univers!

Du får et superfint broderikit bestående af:
– 3 små mønstre + mønster på 1 bort
– 3 stykker Aida 5,4 i målene 13×18 cm.
– 1 broderinål
2 farver broderigarn (DMC moulinex)

Medbring meget gerne selv en lille saks.

Lørdag d. 4. september
Kl. 10:30 – 13:30
v. Trine Runge Jessen
Lokale: 1
Pris: 300,00 kr.


Trine Runge Jessen

Du kender hende måske som damen, der broderer mens hun bander, svovler og drikker bajere.

Et klip fra et interview med Trine på TV2 Østjylland gik såkaldt viralt på de sociale medier i starten af 2021. Her kunne man høre Trine udbrede sig om blandt andet broderi og bandeord på syngende aarhusiansk – Klik her og se interview.

Der er lidt mere til det end blot broderi, bajere og bandeord for Trine er nemlig uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding, så det faglige fundament er helt på plads.

Hvis man kan tale om at have en mission, er det for Trine at få mange flere til at elske at brodere. Hun oplever selv stor ro og glæde ved at have broderiet som sit helt eget frirum. Det at kunne glide ind i en vidunderlig verden, der er helt fri for alle mulige trælse ting som fx justering af budgetkontoen, afkalkning af brusekabinen og en røvfuld ubesvarede mails i indbakken, er simpelthen nødvendig for hende.

”Det er lidt ligesom de der iltapparater de har på flyveren! Tror også de plejer at sige noget om at man skal hjælpe sig selv først, førend man kan hjælpe andre. Det er sgu det samme, broderiet gør for mig!”