Workshop 2

NB! Billet til workshop gælder ikke som indgangsbillet til Haslev Garnfestival.
Husk at købe separat indgangsbillet.

Haslev Sjalet 2024 Lær teknikkerne bag

Kom med på workshop, hvor teknikkerne bag dette års Haslev Sjal gennemgås og du kan lære tips og trick til at læse opskriften og komme godt på vej i dette års projekt.

OBS! Så snart opskriften bliver tilgængelig, vil man kunne tilmelde sig denne workshop ved billetkøb.

Lørdag d. 2. marts
Kl. 12:00 – 13:00
v. Lene Olsen – Krea Deluxe
Lokale: ved pop-up workshop
Pris: gratis


Krea Deluxe

Vi har været bidt af håndarbejde, siden vi var helt små. Vores bedstemor lærte os at hækle, strikke og sy, og vi elsker hele processen med at skabe vores eget produkt.

Krea Deluxe blev grundlagt i 2015 på baggrund af vores fælles glæde og passion for at arbejde og tænke kreativt. Vi udvikler hækle- og strikkedesigns med særlig fokus på de detaljer, der gør form og udtryk helt perfekte. Vi gør os meget umage med, at lave gode og grundigt beskrevne opskrifter, så alle kan opnå et rigtig godt resultat ud fra vores hækle- og strikkeopskrifter.

Til vores designs har vi kompromisløst udviklet bæredygtigt kvalitetsgarn ud fra de økologiske og bæredygtige værdier, vi tror på, og som vi selv står 100% inde for. Vi har begge børn med svære allergier, og vi har ganske enkelt skabt det garn, vi selv har manglet, når vi strikker og hækler tøj og bamser til vores børn. Garnet skal være af naturlige materialer, som ikke indeholder skadeligt kemi, er blødt og i smukke farver.

Vi sætter en ære i at gøre det nemt for dig, at kunne vælge et certificeret kvalitetsgarn, som er produceret med største respekt og omtanke for miljø, mennesker og dyr.