Workshop 4

NB! Billet til workshop gælder ikke som indgangsbillet til Haslev Garnfestival.
Husk at købe separat indgangsbillet.

Hækling

Kom med til hækle workshop med Pia H.H. Johannesen som underviser

Pia er medejer af Krea Deluxe og er ansvarlig for udvikling af alle hækledesigns i Krea Deluxe og er forfatter til 5 hæklebøger.

På hækleworkshoppen får du Pias bedste tips til at blive en dygtig hækler.

Basis tips, som du måske ikke kendte til i forvejen, og som er afgørende for, at du får et smukt resultat i dine hækleprojekter.
Vi hækler små prøver og øver teknikker. Pia tilpasser undervisningen i forhold til om du er nyere eller garvet hækler og møder og udfordrer dig på det niveau, du er på.
Herudover skal vi tale om, hvordan man afslutter sit projekt og kommer ind på emner som fyld, sammenhækling, montering og blokning. Detaljer der sikrer at du kommer helt i mål.

Se frem til at få finpudset dine hæklefærdigheder og lær nyt.

Lørdag d. 2. marts
Kl. 13:00 – 15:30
v. Pia H.H. Johannesen – Krea Deluxe
Lokale: 4
Pris: 350,00 kr.


Pia H.H. Johannesen – Krea Deluxe

Vi har været bidt af håndarbejde, siden vi var helt små. Vores bedstemor lærte os at hækle, strikke og sy, og vi elsker hele processen med at skabe vores eget produkt.

Krea Deluxe blev grundlagt i 2015 på baggrund af vores fælles glæde og passion for at arbejde og tænke kreativt. Vi udvikler hækle- og strikkedesigns med særlig fokus på de detaljer, der gør form og udtryk helt perfekte. Vi gør os meget umage med, at lave gode og grundigt beskrevne opskrifter, så alle kan opnå et rigtig godt resultat ud fra vores hækle- og strikkeopskrifter.

Til vores designs har vi kompromisløst udviklet bæredygtigt kvalitetsgarn ud fra de økologiske og bæredygtige værdier, vi tror på, og som vi selv står 100% inde for. Vi har begge børn med svære allergier, og vi har ganske enkelt skabt det garn, vi selv har manglet, når vi strikker og hækler tøj og bamser til vores børn. Garnet skal være af naturlige materialer, som ikke indeholder skadeligt kemi, er blødt og i smukke farver.

Vi sætter en ære i at gøre det nemt for dig, at kunne vælge et certificeret kvalitetsgarn, som er produceret med største respekt og omtanke for miljø, mennesker og dyr.