Workshop 7

NB! Billet til workshop gælder ikke som indgangsbillet til Haslev Garnfestival.
Husk at købe separat indgangsbillet.

Flerfarvestrik

Lær flerfarvestrik

Kit Couture har netop udgivet en flot bog med masser af strikkeopskrifter. Line Rix og Rachel Søgaard, som er stifterne bag Kit Couture, kommer og præsenterer en masse strikmodeller fra bogen. Undervejs får du en masse tips og tricks til materialer, teknikker såsom tofarvet patent, struktur-, væve- og flerfarvestrik … og meget andet.

Fair Isle, jacquard eller norsk mønsterstrik – kært barn har mange navne! Du kan skabe de smukkeste mønstre med flerfarvet strik – og på denne workshop lærer du hvordan.

På denne workshop lærer du følgende:

  • Sådan holdes garnet
  • Strik med dominans
  • Undgå for stramme/løse løkker på vrangsiden

For at få fuldt udbytte af denne workshop er det bedst, du har kendskab til de mest basale strikketeknikker.

Søndag d. 3. marts
Kl. 10:30 – 13:00
v. Rachel Søgaard/Tina R. Kristensen – Kit Couture
Lokale: 3
Pris: 350,00 kr.


Rachel Søgaard/Tina R. Kristensen

Vores grundidé er at levere et samlet kit med alt, hvad du skal bruge til at komme i gang med dit unikke håndarbejde. Deraf vores navn: Kit Couture. At beskæftige sig med håndarbejde har så mange fordele – alt fra at det er bæredygtigt, tilfredsstillende og sjovt at skabe sit eget tøj, til at det er meditativt og sundt for krop og sjæl.

Vores ambition er at skabe design til strik, hækling og broderi, som er interessant og nyskabende. Vi ønsker samtidig at motivere dem, der ikke tidligere har lavet håndarbejde til at komme i gang og få fornemmelsen af skaberglæde samt få et indblik i en spændende verden. Hos Kit Couture gør vi gør det nemt for dig at komme i gang. Uanset om du er nybegynder eller øvet, tilbyder vi nemlig håndarbejdskits, der matcher lige præcis dit niveau og dine ønsker.