Workshop 9

NB! Billet til workshop gælder ikke som indgangsbillet til Haslev Garnfestival.
Husk at købe separat indgangsbillet.

Roosimine 

Her er chancen for at kigge nærmere på den estiske strikketeknik Roosimine, hvor der strikkes en mønsterfarve ind på en ensfarvet bund, således, at mønsterfarven ligger løst ovenpå strikken. Teknikken giver en flot tekstur og nye muligheder for at lege med garn, farver og strukturer, en variation af flerfarvestrik. Det var ganske kort fortalt. Underviser på workshoppen er Stine Hoelgaard Johansen som vil guide dig stille og roligt gennem teknikken og dele ud af sine tips og trick knyttet til denne teknik, foruden af vise eksempler på hvor og til hvad teknikken kan bruges til.

Søndag d. 3. marts
Kl. 13:30 – 16:00
v. Stine Hoelgaard
Lokale: 2
Pris: 350,00 kr.


Stine Hoelgaard

Selvstændig freelance designer, som arbejder og designer både med strik, hækling og tunesisk hækling og holder også workshops og kurser for butikker, forening, klubber – eller bare en flok garnglade kvinder.

Stine designer til forskellige blade og garnfirmer og så har hun sit lille hjertebarn – Stines Varehus, hvor hun sælger udvalgte strikke- og hækleopskrifter. Her kan du finde lidt af hvert. Strik og hækling til store og små, eller til hjemmet.