Offentliggørelse af billetsalg 2024

Så starter billetsalget til Haslev Garnfestival 2024 den 15. december 2023, hvor LOF Haslev og Krea Deluxe indbyder til Danmarks hyggeligste garnfestival. Garnfestivalen afholdes i Haslev, lørdag den 2. marts fra kl. 10-17 og søndag d. 3. marts 2024 fra kl. 10-16.

Inspireret af strikkeevents rundt omkring i Danmark og resten af Europa samt med baggrund i de sidste mange års succeser med at afholde Garnfestival, afholdes denne nu igen i Haslev. Bag denne store event og kvalitetsmesse står festivalleder Claus Kronborg og eventkoordinator Martin Rønnow Kronborg fra LOF Haslev, samt den kreative duo bestående af Pia og Heidi Johannesen fra Krea Deluxe, der nu for ottende gang arrangerer denne store garnevent og messe i Danmark.

Grundet de forrige års succeser afholdes Garnfestivalen i 2024 over to dage, så der er rigeligt med plads til alle. På hele området foran den store scene vil der være ekstra siddepladser med god udsigt til scenen.
Der kommer fagfolk inden for den kreative verden, med workshops, foredrag, modeshow, salg af garn og fagbøger mm. Vi har inviteret en masse spændende udstillere, som rammer noget for enhver smag, og hvor man kan blive inspireret og udveksle opskrifter, få tips og se alt det nye indenfor dette område. Der vil være mulighed for at gøre rigtig gode køb på de mange salgsstande, deltage på en eller flere af 9 workshops, lytte til spændende foredrag, drikke kaffe og spise en kage, samt nyde en dejlig frokost – kreeret af Lotte Kjellerup – som de besøgende har mulighed for at kunne forudbestille. Vi har strikket et rigtig godt program sammen til vores besøgende i år, så der også kan blive tid til at hygge sig med veninderne, siger festivalleder Claus Kronborg.

Man kan således forsyne sig hele dagen under garnfestivalen i menu området, hvor man kan købe sin frokost, og hvor man også kan købe kage, samt kaffe/the og vand, hvis man ikke allerede har forudbestilt frokosten via hjemmesiden www.garnfestival.dk. Herved undgår man at skulle spilde tiden ved at stå længe i kø på denne spændende dag.

Vi har nogle helt fantastiske designere med i år, som afholder 9 workshops og en åben broderishop. Herudover vil du kunne få dig en god snak med forskellige strikke- og garnfolk.
Vi er stolte af at kunne præsentere vores gæster for foredragsholdere med gratis foredrag på scenen dagene igennem med navne som Kit Couture, interview med Kimmie Munkholm, Helga Isager og Helga Jóna m.fl. Herudover er der gratis modeshow, som Pia og Heidi Johannesen fra Krea Deluxe afvikler.
På vores workshops har vi nogle af de ypperste nøglepersoner inden for strik, garn, broderi og hvad dertil hører. Der er åben workshops og workshops som ”Flerfarvestrik”, ”Roosimine”, ”broderi på strik”, ”flerfarvestrik”, ”Kit Couture” (strik hækling og broderi), ”overflader og strukturer”, ”Tern” og ”Strikkenørderi” m.fl. Vi følger ikke strømmen, men prøver at bestemme retningen og præsentere det bedste indenfor hele dette kreative garnområde, siger Claus Kronborg.

Udstillerne skal gennem weekenden inspirere vores gæster med nye projekter og idéer og foreløbig deltager følgende med stande: Krea Deluxe, Kit Couture, Bøge Design, Oenling, Kreakrogen, Platwerk, Karen Dittes garn og Jytte Pallisgaard, Frk. Fines Garn, Knit by Moultrup, Ecoknitting, Kracun Knitware, Knit & Nurse, Ecoknitting, Yarnstudio og Magiske Garner – flere følger.

Haslevsjalet 2024
Traditionen tro er en af vores designer i gang med at udvikle sit bud på ”Haslevsjalet 2024”.
Det nye ”Haslevsjal 2024” bliver færdigdesignet ultimo januar måned. Så glæd dig til dette bliver færdigt og lagt ud på hjemmesiden. Dette kan erhverves når man køber en indgangsbillet.

Store scene med gratis foredrag og modeshow:
På den store scene vil du begge dage blive underholdt ganske gratis af nogle af vores dygtigste workshop-undervisere og foredragsholdere.
Begge dage vil der om formiddagen være modeshow på scenen, hvor vores udvalgte modeller vil vise de nyeste produkter indenfor hæklet og strikket tøj, introduceret af Kreativ chef Heidi Johannesen fra Krea DeLuxe.
Denne garnfestival, er allerede en årlig tilbagevendende begivenhed på nu 8. år. Vi lukker ved adgangsbillet nr. 900 fordelt over de 2 dage – flere kan vi simpelt hen ikke være; det skal jo også være hyggeligt og samtidig skal vi overholde de udstukne retningslinjer fra myndighederne.

Der skal være god plads til alle. Faktisk kommer der besøgende fra hele Danmark lige fra nord til syd og fra Jylland i vest til Bornholm i øst. Så man kan faktisk godt sige, at denne Garnfestival er noget af et tilløbsstykke og lidt unikt i Danmark.
Du kan følge Garnfestivallen på Facebook – Haslev Garnfestival.
Billetter til Haslev Garnfestival 2024, kan købes på forhånd via www.garnfestival.dk, så bestil i god tid og kom endelig forbi og få en hyggelig dag med masser af kreativitet og nye og spændende idéer. Billetterne koster 130,- inkl. billetgebyr og samt alle workshops varierer fra kr. 305,- og opefter.

Billetsalget begynder 15. december 2023 på www.garnfestival.dk, hvor du kan tilmelde dig og samtidig se den brede vifte af workshops udbud m.v.
Garnfestival 2024 – hvor LOF Haslev er medarrangør sammen med Krea Deluxe – bliver afholdt på Nordskovskolen, der ligger på Bækvej 14 i Haslev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...